-Genis
-Amadeu
-Magí
-Mohe

L'Ulldecona va ser que va lluitar més a l'inici i degut a aixo als 20 minuts de joc es ficava 2-0 al marcador fent força dificil que els visitants traguesin algo positiu de la seva visita a la terra d'Ulldecona (on per cert vam ser tractats molt malament a la grada per 5 abuelos mal follats).
Als 30 minuts de joc Amadeu rematava una centrada al segon pal i donava esperances als gandesans.
A la segona part els canvis donaven un altre aire al Gandesa, i on les ocasions van ser la tonica.
Primer Magí, on la pilota li va marxar per pocs centimetres al costat del pal, despres Amadeu ke no podia enviar la pilota a la red al no esperar-se aquella pilota al segona pal i ja per últim en alderull dins l'area que el porter es trobava la pilota feien desesperar als visitants.
L'arbitratje no ajudava quan a l'ultima pilota del partit expulsava a Rojas i a David Bes en una jugada tonta.
Tot això feia que el Camp Clar es desplaçes 3 punts i el Gandesa estes 3r a la classificació.

El finde que ve necessitem una nova victoria contra l'Oleastrum un rival en principi asequible i més quan visitara el millor estadi de Primera Regional, on l'equip de Miquel Bes esta invicte i esperem que i estigui per molt temps.