28/1/09

ENTREVISTA A DIEGO

Aqui us adjunto l'entrevista que li vam fer a Diego sobre el mes de Novembre, poc despres de tornar de Valladolid on es recuperava de l'operaciò a la qual es va sotmetre.

Bon Dia Diego, primer de tot, com et troves?
Molt be, ara l’unic que he de fer es caminar i fer bicicleta i natació, fisicament camino bastants kilómetres ja que es el que els metges em demanen. Fins al Gener no tinc la próxima visita, i aixo sempre es bona senyal.
L’operacio a nat força b i ara el que toca es recuperar. La cosa de momento funciona molt b.

Durant aquesta llarga estancia a Valladolid as estat pendent del que a fet el Gandesa?
Avans de l’operació els metges no volien que penses en res, nomes en deixaven recuparme. Despres de l’operació vai anar seguint la trajectoria del equip gracies a internet i que tal estava anant les jornades despres de cada partit.

Com estas veient aquet inici de temporada?
Molt bé, es l’esperat, un equip compacte del qual confiem molt, vam buscar gent davant que era l’important, els fitxatjes de Mohe i Joanet s’han adaptat molt bé, llastima de les lesions que ens afecten en aquets moments, pero l’objectiu es estar allí dalt. Però aixo ara acaba de començar i queden molts partits.

Despres de molt lluitar per fi tenim el camp de césped, que vas sentir en el moment de l’inauguracio?
Un dels dies esportivament parlant més importants de la meva vida. Una gran satisfacció despres de molts anys lluitant per aconseguir-ho .Es molt important per al primer equip i el futbol base, ja que els nostres jugadors es mereixen aixo i molt més. Molta lluita i mals de cap, però ara ja el tenim. Es un somni fet realitat.


L’inversio del camp es molt gran, en aquestos temps de crisis creus que el club pot resentirse’n a llarg plaç?
No, el club no s’en resentirá, ja que es una obra municipal i l’aportacio económica la fet lajuntament i la generalitat, es una part petita la del club.Al contrari, es beneficiosa i esportivament parlant, ja que el futbol base el creixera en jugadors i aixo ajudara a fer el club més gran.


Ja fa uns quants anys que l’afició no celebra un ascens, creus que aquet any pot ser l’any del Gandesa?
Es molt difícil, em de ser prudents, es molt complicada la 1era regional, i sempre estem a dalt, em de reconeixer que som un club petit i un poble com el gandesa es molt difícil fer un equip molt competitiu i ojala puguesim xo es molt difícil. Seria bonic per tots, afició equip i tota la gent que envolta el Gandesa. Una bonica ilusio per a tots

Es deia que el futbol a Gandesa perdia gent i que cada cop estaba pitjor, aquet any s’han fet iniciatives i l’afició esta responent gratament, que opines de lafició aquet any?
Kontent per que daixo estaba informat, el tema del soci jove a ajudat. La nostra meta era apoyar als joves jugadors del poble, estic molt content encara que jo encara no e vist per la meva enfermetat , xo e vist que l’ekip i laficio están responent, Aixo es la base, ja que l’ekip es gran part del poble. Estic content ja que em pensaba que era una batalla perduda, ells son el joven i sempre ajuden amb lo que poden.



Una de les causes de que hi hagui mes gent a l’estadi pot ser la presencia de membres de Gandesa al club (Campillo,Cucala,Tibaria,Genis, Navarro i el cos tecnic)?
Sense dubte, aixo es primordial, era pel que lluitavem, ncara que sense voler els jugadors que porten anys aquí ja son també per mi com si fosin de Gandesa, encara que la gent del poble ajuda ja que estira a amics, familiars i aixo ajuda també a l’aficio que quan juguem a casa son un jugador mes.



Perque Miquel Bes i Rafel Navarro van ser l’eleguits per comandar aquet equip?
Esta clar que desde que soc president, sempre em apostat per gent jove, Miquel seu a guanyat, no pel simple fet de ser del poble. 2 anys fent de preparador fisic i de segon entrenador. Seu mereix, i malegro. Rafel igual ara a acabat INef, es el que buskem ja que la juventut es el futur. Al futbol els resultats manen xo em de saber el que volem i de momento la linia es la correcta.



I per finalitzar l’entrevista Diego, que creus que s’hauria de millorar?

L’important sempre es mioyorar, ara les instalacions i despres es el Futbol Base, ja que ens preocupa una mika, els tecnic kualificats es trova a faltar, com tecnic mes kualitfikats mes resultats optindrem. Es una de les coses Claus. A l primer equip l’importatn staria be poder ser autosuficients, ncara que es difícil sempre fa falta l’ajuda de lajuntament i dels sponsors dels quals stem molt contents.
També faria falta una seu social i l’ampliacio dels vestuaris ja que ens fa falta per la cantitat de nens que juguen, però poc a poc ho nem conseguint com amb la colocacio del césped s’ha vist.
No em de perdre l’anim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada