19/1/09

GANDESA 2-0 REDDIS

WUeno este flog torne a ser en honor al futbol.Avui important partit el ke a les 16h es disputava al municipal...Gandesa i Reddis obrien la practica de futbol a l'estadi al 2009.El conjunt gandesà a sortit en:
-ROJAS-MARTINEZ-RAMON-MOYA-CUCALA-ALEX-JACOB-AMADEU-MAGÍ-JOANET-MOHE
. El Gandesa clar dominador del partit desde el minut 0 fins al 90 i tants.La traca a estat encara que a sigut una mica fluixeta...nomes s'ha salvat l'ultim petardo...xo wueno l'important ere el fet.Aixi al minut 14 de joc una falta sacada per Magí i amb diferents rebots acabava a peus de Amadeu que feia l'1-0 al marcador...marcador mes que just ja que los de l'Ofitecmar no havien demostrat res.Nomes un xut de Krakatou desde el centre del camp ke Rojas avia de treure a corner.A la segona part mes domini del Gandesa, aixi als 54 minuts una jugada ke lo sol no ma permetit veure acabava a la red...2-0, resultat definitiu xo curt pel joc del Gandesa, un partidas de començament a final
.per petició dels membres us fare l'1x1...1X1 DE FANS 1-ROJAS: Façil (8): Partit trankil el de Rojas que a mantingut la porteria a 0-
MARTINEZ: Correcte (7):
No a tingut problemes ja que el Reddis no a fet ocasions de perill.-RAMON: Reaparecido (7):
Esta agafant el to despres d la lesio, partit trankil.-MOYA:
Brutal (8): Partidas del Senyor Jordi, arribava a totes, al tall, x alt a tot.-
CUCALA: Acertat (7):
Bona actuacio de Marc, molt correcte defensivament.
-ALEX: Golejador (9): L'amo del centre del camp, pa colmo avui marca...grande Alex.
-JACOB: Calité (8): Gran classe, jugador en MOLTISSIMA classe...es complementa molt b en Alex.
-AMADEU: Perillos (8): Perill, porta molt de perill per banda...k grande-
MAGÍ: Regateador (8): Regateja fins la sombra...s'ha buidat fisicament i a creat perill.-
JOANET: Velocista (8): Pero este xaval no pare mai o k? No meu crec k no paro de correr...k grande...-
MOHE: Currante (8):
Avui no a estat acertat d cara porta però la lluita entre centrals es enorme...CRACK.També han jugat Genis, David Bes, Tibaria i Navarro els quals han fet un gran partit. David en les seves pujades x la banda, els Navarros combinant al centre del camp i Tibaria fent els marcatjes pertinets...Dir ke la setmana ke ve tornem a jugar a casa i hem de estar tots a tope!!!SEMPRE GANDESA!!!!!!!!!http://futbolprovinciatarragona.blogspot.com/