GANDESA: Miky, Rafel, Oriol, Yeray, Jordi, Xavi, Jaume, Enric, Ricard, Roger, Ernesto. (Masico, Edgar, Genis, Hector, Creixenti, Cabus)
RAPITENCA: Marc, Sergi, Ferran, Angel, Joan, Laura, Albert, Sergi, Muñoz, Tomas, Miquel. (Francesc, Marc, David, Jaume, Ignasi)

1-1 9'
1-2 12'
2-2 Enric 58'

Gran partit el que van jugar el Gandesa i la Rapita.
Els Gandesasns sortien a donar la sorpera i al minut 1 marcaven despres de un mal refus del porter que Xavi aprofitava.
La Rapitenca despertava i en 4 minuts remontava el partit.
Ja fins a 20 minuts d la segona no tornava a haver ocasions clares. El Gandesa buscava l'empat i la Rapita sentenciar.
Però al minut 58 Enric sacava magistralment una falta que entrava per la mateixa escuadra de la porteria que defensava Marc. Un gol que feia aixecar del seient als aficionats que es trobaven a l'estadi.
Des de el gol fins al final nomes una clara ocasio de la Rapita que estabellava una pilota al travesser.
Nervís als últims minuts i repartiment de punts en un gran partit del Gandesa.

Destacar el Gol de l'Enric el 2-2 perque realment que ens vam ficar les mans al cap tots....increible