14/3/09

ELS PETITS PODEN A LA SANTA CREU

L'infantil gandesà sumava la segona victoria consecutiva en un estadi a priori molt difiçil com es la Santa Creu Jesusenca.
Els nois entrenats per Josep Vicens i Jordi Salayet plantejaven un partit molt fisic al centre del camp i on el primordial era no perdre.
Aixi a la primera meitat ningu conseguia superar la porteria rival i on la tonica era el mal arbitratje i la xuleria on la qual anava el senyor arbitre.
A la segona meitat més del mateix en l'arbitratje però els xavals s'han ficat les piles i anaven a pel partit.
Un mal refus per part de la defensa local arribava a peus de Jaume que desde el centre del camp xutava i el porter s'empasava la pilota.
Era el 0-1 i quedaven 20 minuts de partit, minuts més tard Enric en una cabalgada per banda creuava un fort xut i establia el 0-2 a falta de uns 10 minuts.
Pocs minuts més tard el Jesus retallava distancies amb un gran gol, però Ruxi al minut 69 feia el 1-3 amb un altre xut desde el centre del camp practicament i que el porter s'empasava de nou.
Aixi i tot no hem pogut gaudir de la victoria fins la xiulada final ja que al minut 71 ja amb temps afeguit els locals feien el 2-3 amb un altre golas.

3 punts més i amb un partit menys el que té l'infantil que aspira a lluitar per la cinquena plaça.