16/3/09

GANDESA 1-0 REMOLINS BITEM


Diyuns ple d'exit el ke ens depara aket 16 de Març.
En categories inferiors el Gandesa es va passejar alli on anava.
Se que l'alevi va aconseguir una victoria, l'infantil va guanyar a Jesús per 2-3 i es fica a la lluita per la 5a posició i el cadet guanyava a Ulldecona 1-3 i s'afiança a la part alta de la taula.
Pel que fa als majors...
Ooohh La la!!!
Victoria difiçil i treballada per 1-0 contra el rival...contra un Remolins Bitem lluny del lloc que es mereix a la taula perque ahir es va veure un magnific partit a l'estadi.
El Gandesa sortia al camp amb:
-ROJAS
-MARTINEZ
-MOYA
-RAMÓN
-CUCALA
-GENIS
-ALEX
-NAVARRO
-AMADEU
-JOANET
-MOHE

Despres a la segona meitat també van participar: Bes, Jacob i Magí.
El partit als primers compasos era de respecte mutuo ja que el Gandesa no volia despenjar-se de la part alta i el Remo volia ser el primer en guanyar al municipal.
Les ocasions eren mes aviat escases encara que quan qualsevol dels dos equips arribava a dalt era amb perill...aixi, el remo treia pilotes quan Joanet ja feia la pasada de la mort i Rojas es convertia en el seguro sota pals que és.
Ja a la segona meitat l'arbitratje es veura molt contrari per a tots dos equips, un arbitratje molt xulesc i on es veia clarament ke volia convertir-se en el protagoniste del match.
Tot i això els dos equips seguien jugant a futbol i degut a aixo al minut 54 de joc, Navarro, rebia una pilota a uns 25 o 30 metres col·locava la pilota al costat del pal i on el porter visitant no podia fer res per aturar la pilota.
El primer gol de Navarro com a jugador del Primer equip (si no vai equivocat).
Una alegria inmensa per ell i per a la resta d'equip i aficionats.
El que quedava de partit va ser un monoleg de l'arbitre, on expulsava a Mohe per 2 grogues nose sap xk...
També va començar a treure targetes a les banquetes on un jugador visitant i el nostre preparador fisic van enfilar el cami de vestuaris.
Kuan el partit estava agonitazant o més ben dit més que acabat l'arbitre no assenyalava un clar penalti per l'equip visitant que indignava als seguidors i membres del cos tecnic visitant.
En tot i això dir que els 3 punts es van kedar a l'estadi, on seguim invictes i ara estem a 3 puntets del lider!!!

SEMPRE GANDESA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada