1/3/09

GANDESA 2-1 CAMP CLAR

Bona Bona Bona nit.....si senyors...
Avui ere un dia més que esperat a l'estadi un dia que rebiem al tot poderos i prepotent Camp Clar, fins fa poques hores lider de la categoria i que ens visitava a 7 punts de diferencia.
El Gandesa venia de una mala ratxeta i amb els anims una mica baixos, però amb el partit d'avui no es podia fer el tonto.
El conjunt de Miquel Bes s'ha ficat el "mono" de treball ja desde dintre el vestuari i tot i les baixes de Tibaria, Bladé, Magí i Jacob i amb 3 juvenils (Ayuda, Quim i Ivan) a la banqueta a lluitat com uns lleons.
-Mohe.

La primera part a estat de tanteig on els dos equips es jugaven de tu a tu sense cap mena de por i amb arribades a porteria, les més clares per part del Gandesa tot i que l'aficiò que avui omplia l'estadi no podia cantar com a gol.
Els dos equips han anat a vestuaris amb la mentalitat de resoldre el partit en los 45 minuts que quedaven.
El Gandesa volia apretar la lliga i seguir lluitant pel somni comú de la promoció o de l'ascens a Preferent i el Camp Clar volia dinamitar la lliga a un estadi que aquet any encara no coneix la derrota.
Als pocs minuts de joc de la segona part, i cumplint amb les paraules que ell mateix avia dit instants avans de començar la segona part, Amadeu obria la llauna de la victoria.
Gol celebradissim a l'estadi!!!
1-0
Quedava molt i molt partit exactament 40 minuts de joc i el Gandesa avia d'anar a pel segon gol...i qui si no...
el pitxixi de l'equip, el matador de l'area, el killer, Mohegol!!!
Establia el 2-0 i feia estallar l'alegria de un public entregat amb un equip, amb un sentiment i amb un somni.
El partit era clarament gandesà, toc i ocasions com una de Jordi Navarro que marxava per pocs centimetres.
Els minuts anaven pasant i ja a les acavalles a falta de uns 6 mintus x acabar el partit amb un gran gol de falta el Camp Clar retallava distancies i ficava pressio a un Gandesa que fins al minut 90+afeguit a lluitat i a aconseguit sumar 3 punts i retallar distancies.
6 punts del lider i 4 de una promocio que la volem!!!